Merk = kwaliteit

CABALUX STALSTROOISEL

Dankzij de complete integratie van het proces, van teelt over verwerking tot verpakking, hebben wij de volledige controle op de productie van CABALUX. Een constante hoogstaande kwaliteit is het logische gevolg en de absolute garantie.

 

  • Door zijn specifieke structuur absorbeert CABALUX meer dan 450%. Amoniak wordt vastgehouden zodat er minder reukhinder is.
  • CABALUX is volledig stof- en vezelvrij waardoor irritaties van luchtwegen en ogen voorkomen worden.
  • In normale omstandigheden wordt CABALUX door paarden niet opgegeten. Mocht dit in beperkte mate toch het geval zijn, kan dit nooit aandoeningen tot gevolg hebben.
  • Het opslagvolume van CABALUX is beperkt. De paletten zijn bovendien voorzien van een waterdichte hoes waardoor deze ook buiten opgeslagen kunnen worden.
  • Ook het mestvolume van CABALUX is minimaal. De resten die toch overblijven composteren snel door het neutrale PH. Dit alles resulteert in een aanzienlijke arbeidsbesparing.

 

Samengevat is CABALUX het stalstrooisel met het grootste absorptievermogen en het kleinste mestvolume. Het welzijn van elk paard wordt positief beïnvloed door het gebruik van CABALUX.

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie